Subiecte similare

  TW - Stats

  In jos

  TW - Stats

  Mesaj  Tullio25 la data de Mar 1 Sept 2009 - 2:04

  TWStatseste o unealta care ofera ajutor pe o lume de joc.

  In continuare va fi un tutorial care sper sa va ajute Cum intrati vă va aparea pe pagina de start ““Statistici triburi”i”, aici sunt ultimile noutati aparute pe triburi [cum ar fi ultima lume aparuta] si statistici. Dar sa o luam cu inceputul

  1.Ultimile Noutati


  Daca dati pe mai mult va va aparea mai multe detalii despre respectiva lume...sau in colt in dreapta va aparea toata lista cu noutatile care au fost puse.Dand clik pe titlul dorit va va aparea mai multe informatii legate de titlu.


  2.Intorcadu-va inapoi la pagina de start veti gasi in dreapta langa News [sau noutati] o alta casuta langa care scrie Nume: langa o casuta in care puteti scrie numele unu player /trib despre care doriti sa aflati mai multe informatii.Dupa ce ati scris numele [daca este vorba de trib trebuie sa scrieti precurtarea, NU numele intreg]...si dati “cauta”.


  3.Polls sau mai bine zis “Sondaj de opinie”


  Dand click pe vezi/voteaza veti intra intr-o noua fereastra cu pollu’ respectiv .Acolo sunt niste variante unde putei sa alegeti pe cea care vi se pare a fi cea mai buna.[in dreptul optiunilor sunt niste buline si dati click pe bulina din dreptul alegeri d-voaste ]

  4.Optiuni

  Aici la fel ca la „News” dand click pe ce este cu maro si va va deschide o alta fereastra cu mai multe informatii despre optiunea dorita.

  5.Statistici – aici sunt puse niste statistici despre cati jucatori sunt ,triburi inregistrate etc.


  6. “Uneltele si Statisticile Lumii” [aici sunt lucruri despre care toti playeri ar trebui sa stie, deoarece sunt destul de folositoare]


  Aici sunt toate lumile de pe Ro, si cateva mici detalii despre fiecare [cati jucatori/sate etc] Selectand o lume va aparea o noua fereastra cu unelte ajutatoare. In continuare o sa va prezint pe scurt pe fiecare. Ca sa fie mai usor o sa impart totul de la stanga la dreapta in 3 coloane.

  Prima coloana

  A)Ca si pe pagina de start se afla un „Search” [ sau aceea casuta unde puteti cauta un player/trib/sat (la sat puneti coordonatele ca sa il gasiti)]


  B)Clasamente. Aici dedesubt sunt clasamentele cu primi 5 playeri si primele 5 triburi.Dedesubt la ambele clasamente se afla Vezi mai multe clasamente dand click pe aceasta va va aparea tot clasamentul de pe respectiva lume  Un pic mai jos se afla Realizari unde sunt furnizate liste cu jucătorii de top pentru multe categorii.[ ca de obicei dati click pe scrisul maro si veti prii mai multe informatii]  Iar un pic mai jos, in ultima caseta se afla clasamentele cu “invinsi”[jucatori sau triburi]...puteti afla mai multe dand clik pe Clasamente Jucător sau Clasamente Trib

  C)Statistici – ca si pe pagina de start aici sunt statistici dar sunt strict legate de lumea aleasa  Iar ce scrie cu maro dand click veti putea afla mai multe informatii despre statisticile jucatorului/satului/tribului.

  Coloana a-2-a

  A)Informații Lume – dupa cum spune si titlul dand clik pe Setările Lumii veti gasi mai multe informati sespre lumea aleasa.  B)Informații despre unități și clădiri – click pe unitati sau cladiri si va va aparea un tabel cu informati depre ele.  C)Înnobilări – Fiecare sat cucerit este urmărit și poate fi văzut prin Triburile.ro Statistici. Click pe Ultimele Înnobilări sau Înnobilări Live si veti primi mai multe informati  D)Calculator de Distanță – Poți folosi calculatorul de distanță pentru a calcula timpul de călătorie între sate pentru fiecare unitate.  Dand click pe “Calculator de Distanță”

  Va va aparea o noua fereastra unde pui coordonatele satului [spre exemplu] de unde vrei sa ataci [“Satul inițial”] si in cealalta casuta pui coordonatele satului pe care vrei sa il ataci [“Satul țintă”]  A 3 a coloana sau „World tools”

  A) Unealta Hartă – Unealta pentru hartă îți permite să vezi o imagine în care poți vedea toate satele din lume. Poți să subliniezi unele triburi, jucători si chiar un singur jucător si poți schimba diferite setări ale hărții. Dand click pe unealta harta va va aparea o noua fereastra unde veti construi harta l.Cum se face o harta? a)Pentru inceput “Setările harții” – aici veti alege zumul in functie de cat de avansata e lumea pt ca harta sa se vada cat mai bine [dak lumea e avansata si sunt playeri pe aproape toate continentele e de preferat sa se lase zumul la 100%] b)Iar dedesupt mai sunt si alte setari care daca doriti sa apara selectati casuta.[“ Arată satele abandonate/ Numai marcaje/ Grila unui continent]. c)Culoarea fundalui o puteti schimba daca dati click pe patratica de langa [la fel se schimba si la trib/jucator/sat] d)Ca sa adaugati un trib/jucator/sat nou dati click pe “Marcaj Nou” e)In final dati click pe “Genereaza o noua harta” f)Daca doriti sa faceti o noua harta dati pe “Resetează toate setările si marcajele”  B)Unealta Cucerire Hartă – Unealta Hartă îți permite să vezi o imagine în care apar toate înnobilările pe o anumită perioadă de timp. Poți să subliniezi unele triburi menţionate și poți schimba diferite setări ale hărții. In noua fereastra aparuta va aparea aproximativ la fel ca la “Unealta Harta” Nivelul de Mărire: Procentajul de mărire. Valoarea minimă este 100%(micșorare în totalitate), valoarea maximă este 1000%(mărire în totalitate).

  Centru X: Când mărești peste 100%, poți folosi asta ca să schimbi axa X(orizontală) pe care este centrată harta. Centru Y: Când mărești peste 100%, poți folosi asta ca să schimbi axa Y(verticală) pe care este centrată harta. Modulul Hartă: Îți oferă posibilitatea ca ori să vezi toate cuceririle , sau doar cuceririle care satisfac marcajele tale. Culoarea de fundal: Aceasta îți oferă posibilitatea de a schimba culoarea de fundal a hărții. Grila unui continent: Arată grila unui continent..

  Perioada de Timp: Câte cuceriri ar trebui arătate..


  C) Planificator de Atacuri – Planificatorul de atacuri îți permite să alegi un sat țintă și satele care vor ataca. Îți oferă cu exactitate timpii de lansare pentru a coordona un atac. Satul țintă: aicitreceti coordonatele satului care doriti sa il atacati Atacă jucător: jucatorul care doriti sa il atacati Dupa ce terminati de completat tot dati pe “urmatorul” =>acu va va aparea o noua fereastra une veti selecta satul /e care dorit sa il/le atacati si cea mai lenta unitate are va fi in atacul tău si dati pe “urmatorul”

  D) Generator de liste de mesaje - Generatorul de liste de mesaje îți permite să creezi, administrezi și să salvezi o listă a unui trib astfel încât să poți crea cu ușurință liste de mesaje. Iti va aparea o noua fereastra si un patrat unde pui numele tribului caruia vrei sa ii afli mebri ,iar daca vrei sa afli mebri tribului pe un anumit k in dreapta jos scrie “Filtrează după continent” acolo scrieti numarul k-ului.  E)Localizator de sate - Localizatorul de sate poate fi folosit pentru a căuta sate pe lângă un sat, jucător , sau chiar un trib, în timp ce folosești filtrele pentru a rafina rezultatele. Opțiuni(Pasul 1):la acest pas alegeti sat/jucator/trib Opțiuni(Pasul 2):selectati tribul/jucatorul/satul Opțiuni(Pasul 3) Rezultatele filtrate:

  Doar abandonate

  Nici un trib

  De trib

  De Jucător

  F)Statistici Război - Unealta Statistici Război îți permite să adaugi diferite triburi la fiecare 'tabăra' a războiului , după care poți viziona statisticile. Tabara unu:alegeti un trib/jucator [la fel si la tabara2]apoi dati la ambele adauga , iar in final Show comparison only


  _________________
  I'm a Bad Muder Fucker !
  avatar
  Tullio25
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 593
  Puncte : 1113
  Reputatie : 22
  Data de inscriere : 25/05/2009
  Varsta : 32
  Localizare : Bucuresti/Giurgiu

  http://membrucir.blogsite.ro/

  Sus In jos

  Sus

  - Subiecte similare

   
  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum