Subiecte similare

  The game

  In jos

  The game

  Mesaj  Tullio25 la data de Mier 10 Feb 2010 - 10:14

  Dragi jucători,  Specialiştii noştrii au lucrat din greu pentru a îmbunătăţi sistemul de joc pe telefonul mobil. Astăzi Triburile poate fi jucat prin intermediul acestuia, dar trebuie puţină răbdare şi în ochii noştrii încă este “neşlefuit”.

  După cum ştiţi, posibilitatea jucării prin intermediul telefonului mobil are un mare avantaj, în primul rând posibilitatea de a te loga de oriunde chiar dacă nu aveţi un calculator la dispozitie. Această metodă va avea tot mai mulţi susţinători în anii care vor urma, prin urmare, ne-am gândit să schimbăm această situaţie, în bine, evident.

  Încă nu ne-am decis să creăm o aplicaţie specială pentru jocul Triburile în formatul pentru telefonul mobil dar dorim să îmbunătăţim substanţial modul de joc actual.

  Odată cu versiunea 6.0 jocul va arăta diferit în momentul în care vă veţi loga cu telefonul mobil. Serverul nostru va sesiza automat că se foloseşte un browser mobil şi va schimba meniurile afişate,etc. Considerăm că acest lucru va oferi un confort ridicat şi uşurinţa în folosire de către jucători. Nefiind necesară achiziţionarea unei aplicaţii separate, acest mod va fi uşor de folosit şi prietenos.  Pentru jocul în sine, introducerea sistemului de premii ( medalii ) va fi o facilitate atractivă, veţi primi diferite premii ( medalii ) pentru anumite acţiuni întreprinse în timpul jocului ( ex : punctaj inamici învinsi, nr de sate, puncte totale, etc ) şi deasemenea vor fi premii mai putin “comune” cum ar fi pentru jocul pe timp îndelungat (anduranta), când veţi restarta de mai multe ori din motive de înnobilare.

  Testele pentru versiunea 6.0 sunt deja în desfăşurare urmând ca în săptămânile următoare să fie implementată în sistemul de joc.  Distracţie plăcută,


  Echipa Triburile
  Citat Carmi


  Fucking nice eu premiam inainte jucatorii cu astea : Medalii

  _________________
  I'm a Bad Muder Fucker !
  avatar
  Tullio25
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 593
  Puncte : 1113
  Reputatie : 22
  Data de inscriere : 25/05/2009
  Varsta : 32
  Localizare : Bucuresti/Giurgiu

  http://membrucir.blogsite.ro/

  Sus In jos

  Sus

  - Subiecte similare

   
  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum