Scripturi

In jos

Scripturi

Mesaj  Tullio25 la data de Mier 13 Apr 2011 - 10:55

Pentru a folosi aceste scripturi veţi avea nevoie de:
Greasemonkey (add-on pentru Firefox) .

1. Puncte per cladire

Instalare

În Senat, când doriţi să extindeţi o nouă clădire , va fi afişat numarul de puncte pentru fiecare clădire.

2. Listă oraşe

Instalare

Acest script a fost creat ca un ajutor pentru utilitarul Grepostats.ro . Când veți dori să vedeți orașele unui jucător, orașele vor apărea și sub formă de BB-codes pentru a le putea importa mult mai ușor.

3. Două coloane pentru lista de oraşe

Instalare

4. Calculare moral

Instalare

Calculează automat moralul când este selectat un polis.

5. Grepolis Big Map

Instalare

Afişeză o hartă mai mare, ceea ce ajută la o orientare mai bună asupra insulelor din jur.

Spoiler:

6. Grepo Stat Tab

Instalare

La privirea generală a unui polis va apărea un nou tab cu statistici privitoare la punctajul şi rangul jucătorului care deţine polisul.

7. Grepolis Show Farm Info On Map

Instalare

Afişează pe harta insulei diferite informaţii despre satele de ţărani.

8. Grepo Culture Helper

Instalare

Acest script functioneaza doar pentru cei care au functia premium Administrator.

În centralizatorul de cultură apoi cateva opțiuni noi:

*Ascunderea unora dintre tipurile de celebrări
*Două butoane pentru pornirea următoarei parade de triumf/festival al orasului

9. Linkuri rapide oras

Instalare

Este un script foarte folositor care permite sa centrati harta sau sa vedeti detalii despre un alt polis al dumneavoastra fara a fi slectat acel polis.

Exemplu: Pentru a trimite un transport de resurse sau un sprijin de pe un polis al dumneavoastra pe alt polis tot al dumneavoastra ar trebui sa cautati polisul pe harta sau sa intrati pe pagina jucatorului si sa centrati harta.
Procesul devine mult mai usor cu acest script, deoarece puteti centra harta direct din bara rapida.

10. Grepolis Extended

Instalare

Acest script oferă mai multe opţiuni:

* din meniul Rapoarte puteţi deschide orice raport atât prin mod obişnuit cât şi în fereastră popup (acelaşi lucru şi în cazul mesajelor)
* când deschideţi un raport, există un link care vă permite să trimiteţi mesaj jucătorului fără a mai intra pe pagina acestuia, şi câte un link pentru a fi afişate informatii despre jucător şi alianţa din care face parte
* atât în meniul Mesaje cât şi când deschideţi mesajul există un link pentru a fi afişate informaţii despre partenerul de contact
* pe forumul alianţei vor apărea link-uri pentru a trimite mesaj direct jucătorilor sau pentru a vedea statisticile alianţei
* desupra resurselor va fi afişată productia pe oră şi timpul în care depozitul va fi plin
* când doriţi să atacaţi un sat de ţărani vor apărea detalii despre modul în care scade dispoziţia şi puterea acelui sat (asiguraţivă că scriptul GrepoFarmer este dezactivat)
* cand vă aflaţi pe harta insulei, aveţi posibilitatea de a trimite circulară tuturor jucătorilor de pe insulă sau tuturor colegilor de alianţă de pe insulă prin două link-uri în partea din dreapta-jos a ecranului
* aveţi posibilitatea ca atunci când navigaţi pe o pagină externă sa nu mai fiţi întrebat dacă sunteţi sigur că doriti să faceţi acest lucru (bifarea acestei opţiuni se face pe proprie răspundere)
* la Zid, veţi găsi toate informaţiile despre unităţi învinse şi pierdute şi sub formă text pentru a putea fi copiate
* în Senat vor fi arătate câte puncte se primesc pentru următorul nivel al clădiri (dacă aveţi instalat şi scriptul GrepoPoints nu veţi întâmpina probleme, dar din punct de vedere al cantităţii de informaţii cât şi al design-ului recomand folosirea GrepoPoints)
* la secţiunea Membrii aliantei veţi găsi la fiecare jucător câte un link pentru a trimite mesaj fără a mai intra pe pagina jucătorului cât şi un link către statisticile jucătorului
* când daţi click pe polisul unui jucător vă va fi afişat ID-ul polisului şi câte un link pentru a vedea informaii despre jucător sau alianţă
* în Simulator, la rapoarte şi la Zid vă vor fi arătate costurile trupelor pierdute ale atacatorului şi ale apărătorului (daca folositi şi scriptul Costs of units lost vor apărea erori)
* apăsând pe imaginea zeului corespunzător polisului vă va apărea meniul de puteri divine care le puteţi aplica asupra polisului
* în rapoartele de atac sau spionaj, aveţi două link-uri noi pentru formatare text sau BB-codes
* pentru cei care au Administrator, bara rapidă va fi mărită (vor apărea majoritatea clădirilor, dar conţinutul barei nu va putea fi modificat) şi vor apărea câteva link-uri externe : Grepostats, GrepolisMaps, Grepolis World, Grepolis Tools (in cazul Grepolis Tools, nu există încă o variantă în limba română, deci va fi afişată pagina în limba germană)

Scriptul are un meniu pentru setări în care oricare dintre opţiunile de mai sus pot fi oprite. Pentru toate statisticile jucătorului sau ale alianţei, scriptul foloseşte site-ul Grepolis World.

Atentie! Acest script crează dificultăţi când este folosit simultan cu scripturile “Convertire raport” şi “GrepoFarmer”. Dacă doriţi să folosiţi toate aceste scripturi va trebui să le dezactivati din “Grepolis Extended”.

11. Grepo-Farmer

Atentie!
Acest script crează dificultăţi când este folosit simultan cu scriptul “Grepolis Extended”. Dacă doriţi să folosiţi toate aceste scripturi va trebui să le dezactivati din “Grepolis Extended”.

Instalare

Acest script oferă detalii despre farmarea satelor de ţărani. Când vreţi să atacaţi un astfel de sat, vor apărea detalii despre modul în care scade adeziunea şi puterea acelui sat : creşterea puterii la atacul curent ( în caz de atac pentru creştere putere ), creşterea puterii la atacurile anterioare ( în caz de atac pentru creştere putere ), puterea polisului în acest moment, puterea după atac ( în caz de atac pentru creştere putere ), scăderea puterii la atacul curent ( în caz de pradare ), scăderea dispoziţiei la atacul curent ( în caz de pradare ), prada maximă a atacului curent.

12. Convertire raport

Atentie!
Acest script crează dificultăţi când este folosit simultan cu scriptul “Costuri unităti pierdute”. Dacă doriţi să folosiţi toate aceste scripturi va trebui să le dezactivati din “Grepolis Extended”.

Instalare

Când deschideţi un raport, lângă opţiunile "Toate rapoartele" si "Filtrare" va mai apărea o optiune : "Convertire raport" . Această opţiune va converti datele raportului in format BB-codes , astfel încât rapoartele vor putea fi afişate pe forumul alianţei fără dificultăţi.

13. Costuri unităţi pierdute

Atentie!
Acest script crează dificultăţi când este folosit simultan cu scripturile “Convertire raport” şi “Grepolis Extended”.

Instalare

În simulator, la rapoarte şi la zid va arăta costul trupelor pierdute ale atacatorului şi ale apărătorului ( lemn, piatră, monede de argint, favoruri si locuri fermă ).


Ultima editare efectuata de catre Tullio25 in Sam 16 Apr 2011 - 16:20, editata de 2 ori

_________________
I'm a Bad Muder Fucker !
avatar
Tullio25
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 593
Puncte : 1113
Reputatie : 22
Data de inscriere : 25/05/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti/Giurgiu

http://membrucir.blogsite.ro/

Sus In jos

Re: Scripturi

Mesaj  Tullio25 la data de Mier 13 Apr 2011 - 11:29

Pentru a putea face un screenshot (poza) la un raport si nu numai, puteti downloada un add-on, pentru mozilla:

Instalare

Dupa instalare, deschideti un raport si veti observa in partea dreapta sus o iconita (cu o discketa), dati clic pe ea si va vor aparea doua imagini, (stanga - raportul va fi uploadat pe un site si veti primi un link)

Exemplu:
Spoiler:

_________________
I'm a Bad Muder Fucker !
avatar
Tullio25
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 593
Puncte : 1113
Reputatie : 22
Data de inscriere : 25/05/2009
Varsta : 32
Localizare : Bucuresti/Giurgiu

http://membrucir.blogsite.ro/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum